Het Kerssen Betonplan

Gebouwen weer in goede staat laten brengen? Het Kerssen Betonplan lost problemen aan beton vakkundig op. Jarenlange ervaring is de perfecte basis voor constructief meedenken met de klant en een adviserende rol. Niet alleen de uiterlijke gevolgen van problemen worden verholpen, maar Het Kerssen Betonplan pakt juist de oorzaak aan. Een gespecificeerd advies en offerte zijn de volgende onderdelen van een klantgerichte service.


Minimum aan overlast

Het Kerssen Betonplan houdt rekening met bewoners van de te behandelen woningen en gebouwen. Gedurende de werkzaamheden zorgen de medewerkers voor een beloopbare vloer en wordt overlast tot een minimum beperkt. Waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van watergedragen of oplosmiddelvrije producten, afval wordt altijd gescheiden afgevoerd.


Beste resultaat met KERSSOLITH

Om een optimaal resultaat te halen, werkt Het Kerssen Betonplan altijd met KERSSOLITH- producten. Door de jaren heen heeft het bedrijf de beste producten geselecteerd en bij een private label ondergebracht. Uniek is bijvoorbeeld de KERSSOLITH gevelimpregneer op basis van enzymen. De vakbekwame medewerkers weten als geen ander deze producten te gebruiken en kiezen bij elke bouwkundig onderdeel het juiste KERSSOLITH-product. Uw voordeel: één aanspreekbare partij voor zowel de werkzaamheden als de producten.


Eigen garantiefonds

Het Kerssen Betonplan voorziet in een eigen garantiefonds. Klanten nemen automatisch deel in dit fonds en kunnen, afhankelijk van de garantieperiode (tussen de vijf en tien jaar), aanspraak maken op herstel van ontstane gebreken.


U kunt Het Kerssen Betonplan BV onder meer inschakelen voor:

Betonreparatie: Cement- en kunststofgebonden
Dekvloeren: Vernieuwen galerij- en balkonvloeren, opplussen woningen voor ouderen
Vloeren: Waterdicht, antislip, geluidsarm, scheuroverbruggend, druk- en slijtvast en chemisch resistent
Gevelrenovatie: Gevelreiniging, voeg- en metselwerk, scheuroverbruggend impregneren
Injecteren: Optrekkend vocht, scheuren