Betonrenovatie Den Haag

Betonrenovatie in Den Haag bij verschillende vormen van aantasting. Door vocht, zuren, zouten of bijvoorbeeld mos- en algaangroei. Of bij te weinig dekking van de wapening en zelfs constructiefouten. Wij gaan aan de slag met uw betonherstel of betonreparatie in Den Haag, Zoetermeer en omgeving.

We leggen de schade bloot en zorgen ervoor dat we de oorspronkelijke staat van het beton herstellen. Bovendien kunnen we u adviseren over het voorkomen van dergelijke schade in de toekomst. Duurzame renovatie van het beton, zodat het gebouw zonder problemen weer jaren meekan.

Betonrenovatie Den Haag

Betonrenovatie en schade voorkomen

We zijn uw specialisten in betonrenovatie in Den Haag en kunnen bovendien voorkomen dat u daar binnen een paar jaar weer gebruik van dient te maken. We kunnen een Kerssolich vloerafwerking aanbrengen en het overige beton schilderen met een carbonisatie remmend verfsysteem. Daardoor is het beton veel beter bestand tegen de verschillende schadelijke invloeden.

We zorgen op die manier voor de renovatie van uw beton in Den Haag, Zoetermeer en omgeving. U kunt rekenen op vakkundig betonherstel, altijd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Door deskundige adviseurs en ervaren medewerkers, die goed weten wat er met uw beton aan de hand kan zijn.

Renovatie van beton in Den Haag

Wij zorgen voor uw betonrenovatie in Den Haag, altijd op basis van een werkwijze op maat. We kunnen het beton handmatig repareren met een minerale of epoxymortel. Daarnaast kunnen we gebruik maken van spuitbeton of zorgen we ervoor dat we de minerale mortel aangieten. Op die manier herstellen we het beton en kan dit weer jaren mee.

Meer informatie ontvangen over betonrenovatie in Den Haag, Zoetermeer of omgeving? Neem contact met ons op, een van onze specialisten staat u graag te woord.