Beton is een sterk en duurzaam materiaal, maar kan door verschillende oorzaken zoals vocht, zuren, zouten, mos- en algaangroei, te weinig dekking van de wapening, constructiefouten ect. beschadigd worden.

Door het roesten van de wapening wordt beton afgedrukt en wordt de schade zichtbaar. Afhankelijk van de grootte van de betonschade wordt gekozen voor:

Handmatig repareren met minerale of epoxymortels
Spuitbeton
Aangieten met minerale mortels


Bij het herstel van betonschade is de voorbereiding het belangrijkste. Het beton dient zorgvuldig te worden afgeklopt op gebreken, zodat alle schade in kaart wordt gebracht. De aanwezige betonschade vrijhakken net zo ver dat er geen roestende wapening meer aanwezig is en vervolgens kan het beton gerepareerd worden. Door het toepassen van een minerale mortel wordt de alkaliteit rondom de wapening weer hersteld.

Naast het repareren van betonschade is het ook van belang om deze te voorkomen. Door het aanbrengen van Kerssolith vloerafwerkingen op uw galerij of balkon en het schilderen van de overige beton met een carbonitatie remmend verfsysteem kan uw gebouw weer jaren mee.

Het Kerssen Betonplan staat met deskundige adviseurs, een team van ervaren medewerkers en kwalitatief hoogstaande producten tot uw beschikking.

Voorleft_no_arrow

Betonrenovatie_03

Betonrenovatie_05
l_st_arrowNa

Betonrenovatie_07

Vraag direct een offerte aan

Gewenste dienst

Maak hieronder uw keuze (meerdere keuzes mogelijk)

BetonrenovatieBetonreparatie

Uw gegevens

U kunt binnen 24 uur een reactie van ons verwachten