Betonreparatie Delft

Betonreparatie in Delft, bijvoorbeeld vanwege roestende wapening of andere vormen van schade. We zorgen voor de reparatie van uw beton, altijd op basis van de schade waar u mee te maken heeft. Er zijn diverse oorzaken mogelijk, zoals de invloed van vocht, zuren, zouten of mos- en algaangroei. Of is er sprake van te weinig dekking van de wapening of zelfs een constructiefout? In al die gevallen zorgen wij voor uw betonreparatie in Delft, altijd op basis van kwalitatief hoogwaardige producten. Wij werken met de nieuwste methoden om voor elke klus een gepaste oplossing te bieden. Meer weten?

Betonreparatie Delft

Betonreparatie met epoxy of andere materialen

We kunnen de betonreparatie in Delft uitvoeren met een aantal verschillende materialen:

  • Handmatig met minerale of epoxymortels
  • Met spuitbeton
  • Door minerale mortels aan te gieten

Onze medewerkers kijken kritisch naar wat er aan de hand is met het beton, om de schade goed in kaart te brengen. We rapporteren u de schade en geven daarbij aan hoe we het best voor de reparatie kunnen zorgen. U kunt daardoor rekenen op een vakkundige betonreparatie in Delft. Daarna kunnen we u bovendien meteen helpen dergelijke schade in de toekomst te voorkomen.

Deskundige adviseurs en ervaren medewerkers voor reparatie in Delft

Wij zorgen er met onze deskundige adviseurs en ervaren medewerkers voor dat we de betonreparatie in Delft vakkundig voor u uitvoeren. Met de beste materialen en altijd met een duurzaam resultaat voor ogen.

We repareren, renoveren en helpen schade in de toekomst te voorkomen. Na de betonreparatie in Delft kan uw gebouw weer jaren mee, omdat u kunt rekenen op de oorspronkelijke staat van het gebruikte beton. Meer weten over het laten repareren of renoveren van uw beton of benieuwd met welk type aantasting u te maken heeft? Neem contact met ons op, we zijn u er graag mee van dienst.