Betonreparatie Den Haag

Vakkundige betonreparatie in Den Haag en omstreken, daarvoor bent u bij Kerssens aan het juiste adres. We maken gebruik van verschillende technieken, toe te passen bij diverse vormen van aantasting.

We kunnen het beton handmatig repareren met minerale of epoxymortels, net als met spuitbeton of door minerale mortels aan te gieten. Op die manier zorgen we voor uw betonreparatie in Den Haag of Zoetermeer, net als in de directe omgeving. We hebben uitgebreide ervaring met het herstel van beton, altijd op basis van een duurzame reparatie zodat het gebouw weer jaren mee kan.

Betonreparatie Den Haag

Betonreparatie bij aantasting

Last van aantasting en daarvoor op zoek naar een specialist in betonreparatie in Den Haag? We hebben ervaring met de aantasting door bijvoorbeeld vocht, zuren, zouten of mos- en algaangroei. Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn als de wapening te weinig dekking heeft of wanneer er zelfs sprake is van constructiefouten.

Wij zorgen er met de betonreparatie in Den Haag, Zoetermeer en de omgeving voor dat we de oorspronkelijke staat van het beton kunnen herstellen. Bovendien kunnen we u adviseren over het voorkomen van dergelijke schade in de toekomst. Door een Kerssolith vloerafwerking aan te brengen of door de overige betondelen te schilderen met een carbonisatie remmend verfsysteem.

Reparatie van beton in Den Haag

U bent voor de reparatie van beton in Den Haag bij ons aan het juiste adres. Net als in Zoetermeer en in de directe omgeving, waar we veel ervaring hebben met verschillende aantastingen van beton.

We brengen de schade in kaart en leggen die volledig bloot. Vervolgens gaan we aan de slag met deskundig en vakkundig betonherstel. Altijd op basis van kwalitatief hoogwaardige producten. Meer weten over betonreparatie in Den Haag of wat er mogelijk aan de hand is? Neem contact met ons op, we horen graag van u.