Betonreparatie Rotterdam

Beton is uiterst sterk en duurzaam, maar kan door verschillende oorzaken beschadigd raken. Last van vocht, zuren, zouten of mos- en algengroei? Net als bij te weinig dekking van de wapening of constructiefouten kunnen er beschadigingen ontstaan. Kerssens is dan uw specialist voor betonreparatie in Rotterdam.

We maken gebruik van epoxymortels en andere materialen, waarmee we zorgen voor een vakkundige reparatie. We verzorgen de betonreparatie in Rotterdam en kunnen u met de juiste afwerking direct helpen schade in de toekomst te voorkomen. Met de juiste materialen gaat uw beton weer een lange tijd mee en hoeft u niet bang te zijn voor afbrokkeling. 

Betonreparatie Rotterdam

Betonreparatie met epoxy of andere materialen

Voor de betonreparatie in Rotterdam maken we gebruik van epoxy of ander materiaal. We kunnen de schade handmatig repareren met minerale en epoxymortels of gebruik maken van spuitbeton. Bovendien kunnen we het beton aangieten met minerale mortels, waardoor er verschillende oplossingen beschikbaar zijn.

We zorgen voor een goede voorbereiding, door onze deskundige adviseurs en ervaren medewerkers. Bovendien werken we voor de betonreparatie in Rotterdam uitsluitend met kwalitatief hoogstaande producten.

Voorbereiding op de betonreparatie in Rotterdam

Tijdens betonreparatie in Rotterdam is met name de voorbereiding van belang. We kloppen het beton af en onderzoeken het materiaal op eventuele gebreken. We brengen de schade in kaart en hakken het vrij, bijvoorbeeld om alle roestende wapening zichtbaar te maken. Vervolgens gaan we aan de slag met de betonreparatie in Rotterdam, zodat we die grondig en met het gewenste resultaat voor u kunnen uitvoeren.

Contact opnemen met een specialist? Wij horen graag van u. Onze specialist gaat met u stap voor stap door uw wensen heen. Met dit plan op maat gaan wij te werk om zo een goed eindresultaat veilig te stellen! Voor de beste betonreparatie in Rotterdam kun u bij Kerssen vastgoed terecht.