Gevel impregneren Berkel en Rodenrijs

Wilt u uw gevel impregneren in Berkel en Rodenrijs, bijvoorbeeld omdat u last heeft van vocht van buitenaf, of omdat u de ophoping van mossen en algen wilt voorkomen? Wij behandelen de gevel op grondige wijze en zorgen er daarmee voor dat u deze ongewenste invloeden effectief kunt voorkomen. Uiteraard zorgen we voor het nemen van monsters en vochtmetingen. Dit helpt ons om het juiste type Kerssolith gevelimpregneer te selecteren. Hiermee kunnen we vervolgens uw gevel impregneren in Berkel en Rodenrijs en zorgen voor weerstand tegen de invloeden van buitenaf.

Neem contact op!

Scheuroverbruggend impregneren

We kunnen uw gevel impregneren in Berkel en Rodenrijs en werken daarbij scheuroverbruggend, wat betekent dat zelfs kleine scheurtjes en poriën niet langer voor problemen zullen zorgen. We vullen ze, lijmen deze en zorgen ervoor dat ze opnieuw zullen verharden. Hierdoor kunt u rekenen op een sterk waterafstotend effect, zodat u in de muur en aan de binnenzijde van uw woning geen last meer heeft van vocht. Dit voorkomt een vochtige gevel, die van grote negatieve invloed is op de isolatie van uw woning. Wij kunnen uw gevel impregneren in Berkel en Rodenrijs en er daarmee voor zorgen dat u binnenkort flink kunt besparen op de energiekosten die u maakt.

Gevel impregneren in Berkel en Rodenrijs met 10 jaar garantie

Laat u de gevel impregneren in Berkel en Rodenrijs? Dan kunt u bij ons bovendien rekenen op 10 jaar 100% garantie. Wij zijn volledig overtuigd van ons product en garanderen u daarom gedurende die periode een uitstekende werken. In de praktijk werkt onze oplossing nog veel langer, waardoor u zorgt voor een duurzame investering in de gevel die u een grote mate van wooncomfort op zal leveren. Laat de gevel impregneren in Berkel en Rodenrijs, om er op die manier voor te zorgen dat u geen last meer heeft van vocht van buitenaf. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Wij horen graag van u.