Kerssen Vastgoedzorg

In 1959 startte Theod. Kerssen een klein schildersbedrijf met winkel in Rotterdam-West. De gedreven ondernemer stond voor netjes werken en klanten prezen zijn vakmanschap. Tijdens het uitvoeren van schilderswerk aan flatwoningen stuitten Theod. Kerssen in de jaren zeventig op een snelgroeiende kwaal: betonrot. Om deze betonproblemen duurzaam te herstellen, trok het bedrijf gespecialiseerde medewerkers aan en was de BV een feit.

Naast het probleem van betonrot kwamen steeds meer bouwtechnische gebreken naar voren. Om daarop adequaat te reageren is vervolgens de werkmaatschappij Het Kerssen Betonplan als advies- en applicatiebedrijf ontstaan.

Sinds 1976 biedt Kerssen Vastgoedzorg naast traditioneel schilderswerk ook een professionele aanpak voor het saneren en beschermen van beton. Deze formule had succes en het bedrijf groeide al snel uit de Rotterdamse vestiging. De gemeente Vlaardingen bood Kerssen Vastgoedzorg plek voor nieuwbouw. De heer A.P. Kerssen nam in 1996 het roer van zijn vader over en opende de nieuwe vestiging op industrieterrein Benelux Work Park, gelegen langs de A4 bij de Beneluxtunnel.

Het gebouw voldoet aan alle eisen: ruime kantoren en werkruimte, opslag voor gereedschappen en klim- en steigermaterialen en een magazijn gevaarlijke stoffen volgens de laatst geldende richtlijnen. Eén ding is niet veranderd: vakmanschap en kwaliteit staan nog steeds hoog in het vaandel. Klanten van vroeger zijn ook vandaag nog klant.

Overons_22
Overons_24
Overons_26

Vastgoedzorg

Veel woningstichtingen, beheerders en aannemers weten al de weg naar Kerssen Vastgoedzorg. Hét adres voor al uw onderhoud. Van het repareren van houtrot, vervangen van kozijnen tot het schilderen van hout-, staal- en betononderdelen en van het waterdicht bekleden van galerij- en balkonvloeren tot het scheuroverbruggend impregneren van metselwerk. Verder verzorgen wij hek- en dakrenovaties.

Elk apart probleem of totaalproject is bij Kerssen Vastgoedzorg in goede handen. Een centraal contactpersoon zorgt voor optimale afstemming met de klant en een efficiënte uitvoering van de diverse werkzaamheden. Kerssen Vastgoedzorg heeft hiervoor alle benodigde disciplines in huis.

Duidelijkheid vooraf

Het vakbekwame personeel van Kerssen Vastgoedzorg heeft jarenlange ervaring met uiteenlopende werkzaamheden aan zowel de buiten- als binnenzijde van woningen en gebouwen. Voor verassingen komen ze dan ook zelden te staan. Op basis van ervaring beschikt Kerssen Vastgoedzorg over een groot probleemoplossend vermogen.

Dit inzicht resulteert in duidelijkheid naar de klant. Kerssen Vastgoedzorg maakt vooraf een duidelijke advies en een gespecificeerde offerte die is toegespitst op uw aanvraag en de financiële mogelijkheden. Het advies is tevens de werkomschrijving en materiaalkeuze.

Certificatie

Kerssen Vastgoedzorg is VCA* gecertificeerd. Dit certificaat staat garant voor de veiligheid op de bouwplaats van onze medewerkers, bewoners en opdrachtgever.
Overons_logo

Kerssen Vastgoedzorg is FSC gecertificeerd. Dit certificaat staat garant dat al ons te verwerken hout gecontroleerd hout is.
Overons_logo2

Bel ons op 010 2486444
voor een vrijblijvende kennismaking
foot_man
Philip Kerssen
Directeur
foot_arrow