Kerssen Vastgoedzorg

Kerssen Vastgoedzorg heeft goed opgeleide medewerkers in dienst die vooral worden ingezet in Rotterdam e.o. Het uit te voeren schilderwerk varieert van particuliere opdrachten tot projecten voor woningstichtingen, beheerders en aannemers. In samenwerking met Het Kerssen Betonplan kan Kerssen Vastgoedzorg de complete buiten- en binnenzijde van woningen en gebouwen opfrissen, renoveren of vernieuwen.


Offerte is werkomschrijving

Kerssen Vastgoedzorg werkt met producten van de bekende leveranciers en volgens marktconforme prijzen. De vakbekwame medewerkers denken met de klant mee en bedienen deze desgevraagd van advies. Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt een gespecificeerde offerte opgesteld die tevens dienst doet als werkomschrijving. De opgedragen werkzaamheden worden met de meeste zorg uitgevoerd.


Repair Care Systems

Houtrot is geen probleem meer met het Repair Care Systems. Medewerkers van hebben een opleiding in deze vooruitstrevende techniek gevolgd en zijn in staat aangetast hout te repareren. Door toepassing van deze methode en bijbehorende materialen hoeft houtrot niet complete vervanging van uw kozijnen te betekenen, maar kan het probleem plaatsgericht worden aangepakt. Uw voordeel: geldbesparing en tien jaar garantie.

Houtsanering-Houtrotreparatie_03
Houtsanering-Houtrotreparatie_05
Houtsanering-Houtrotreparatie_07

U kunt Kerssen Vastgoedzorg onder meer inschakelen voor:

Vraag direct een offerte aan

Gewenste dienst

Maak hieronder uw keuze (meerdere keuzes mogelijk)

OnderhoudRenovatieNieuwbouwHoutrotreparatie

Uw gegevens

U kunt binnen 24 uur een reactie van ons verwachten